Followers

Klik Nih.. =)

Sunday, May 16, 2010

Percutian Di Pulau Mabul, Semporna SABAH.

2hari, 1malam cukup untuk membuat aku Teruja, dengan pemandangan sekitar dan juga pemandangan hidupan di dalam laut. Nak tahu kat mane pulau Mabul, tgok la dalam google earth..
Kalo ade sape2 yang teringin nak merase percutian yang macam nie...
just bgtau aku.. maybe aku boleh tolong arrange kan....
Jom layan picture yg aku shoot mase kat pulau nie... =)
































































































































































































Selamat Tinggal Pulau Mabul.... that's all da picture... daaa.... =)

17 comments:

Anonymous said...

hai...
nak tanye bleh kalu nak ke mabul island...

Uzi said...

Anonymous: please leave ur contact number..@ FB ke..

raha said...

hi sy berminat nk ke mabul,ble share the rates n interesting place kat sne,plz email di tazumie@gmail.com,tq ya

Anonymous said...

salam, boleh share interesting place n rates ke mabul island? plz contact me at FB ASAP sbb nak pg dalam next week.. TQ so much afida_2010@yahoo.com

Anonymous said...

salam...sy bercadang pergi bercuti ke pulau mabul pada hari 1hb-2hb/september 2011...dalam raya kedua dan ketiga....boleh bagi info mcm mana nak pergi kesana dr tawau dari segi kos keseluruhan,transport,[enginapan dll.....trima kasih...

fb / email = bzamreebeddu@yahoo.com

Anonymous said...

teringin nak berbulan madu di pulau mabul...
hare interesting place n rates ke mabul island? TQ so much. mainheaders_83@yahoo.com

Anonymous said...

Hello...sy bercadang pergi bercuti ke pulau mabul...boleh bagi info tak mcm mana nak pergi kesana dari segi kos keseluruhan,transport ( Kapal @ bot ),[penginapan dll.....trima kasih..
email= sweetlia83@yahoo.com

Anonymous said...

Kalau ble ke kapalai @ floting jua ya..hehehe..
nak terokai pulau2 kat sabah ni...waaa...plz g info ya...email= sweetlia83@yahoo.com

Sakinah Lo said...

Ble taw tk kos semua vacation u ni tk t'masuk tket flight ke Sabah brapa...

Anonymous said...

hi.
brape ea estimated budget utk 3D 2N ke Pulau Mabul?
bleh share x aktiviti kat sana?
emel me at annisha83@gmail.com
thanks.

Anonymous said...

Hi,

Boleh x share bapa budget utk 3D 2N ke Pulau Mabul?

emel...hruziah@yahoo.com
thanks

Anonymous said...

Hi,

saya bercadang untuk ke pulau mabul 3D 2N ke Mabul. Nak minta share juga bajet dan itenary sepanjang berada kat sana..

emel..norwahidah@gmail.com
thanks....

Anonymous said...

saya bercadang untuk ke pulau mabul 3D 2N ke Mabul. Nak minta share juga bajet dan itenary sepanjang berada kat sana..
mafiaburger@yahoo.com

lailaisabella specialist said...

aya bercadang untuk ke pulau mabul 3D 2N ke Mabul. Nak minta share juga bajet dan itenary sepanjang berada kat sana.
sizukabella@yaoo.com

Anonymous said...

hi ,
saya bercadang untuk ke pulau mabul 3D 2N ke Mabul. Nak minta share juga bajet dan itenary sepanjang berada kat sana.
latifahroslan@gmail.com

ayunie said...

island_tour2054@yahoo.com

sy nk thu rate utk 3d2n

ana said...

Hi,

If possible, boleh share me the budget and activities there.

my email: measana@gmail.com

Thank you.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Search This Blog

Loading...
 
footer